Welkom terug op zaterdag

Vanaf 28 januari is ons restaurant ook weer op zaterdag geopend! Wij kunnen niet wachten om je dan weer te ontvangen én te laten genieten van alle smaakcombinaties die onze chefs hebben samengesteld. Om dit te vieren ontvang je van ons een aperitief én amuse van het huis tijdens je diner op zaterdag!

De winter op je bord 

Onze chefs hebben een heerlijk menu samengesteld met de lekkerste ingrediënten van nu: uit het seizoen, de winter! Wat dacht je van uitgebreid lunchen op de zaterdag? Dit kan met ‘The Green Lunch Experience’: een lunch bestaande uit belegde tartines, salade, warme snack, groente gerechtje, fruitsalade en zoetigheid. Of ga voor de ‘pizzetta’: onze ambachtelijke pizza uit eigen houtoven! Ook tijdens de borrel is er ruim keus: zo kun je gaan voor één van onze borrelplanken of andere lekkernijen van de chef.

Tijdens het diner ontdek je pas echt alle smaken van de winter. Je kan namelijk kiezen uit één van onze sharing menu’s met verschillende gerechten om te delen:

  • The Green Dinner Experience: zes gerechtjes verdeeld over drie gangen voor € 42,50,- per persoon.
  • Chefs Menu: tien gerechtjes verdeeld over vier gangen voor € 52,50,- per persoon.

 

Reserveren

Wees verzekerd van een tafeltje en reserveer alvast via onze reserveerkalender! Je ontvangt bij een reservering voor je diner op zaterdag van ons een aperitief én amuse van het huis (t/m eind maart).

Onze openingstijden vanaf zaterdag 28 januari:

  • Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag & zondag: 11.30 – 22.00 uur

 

Blijf op de hoogte

Ons Privacy Statement is van toepassing als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Lees er hier meer over.

The Green House is onderdeel van Albron Nederland B.V.