Verspillingsvrij dineren
Jaarlijks wordt er in grote mate voedsel verspild, zonde toch? In The Green House is het verminderen én tegengaan van voedselverspilling een belangrijk uitgangspunt. Ons streven is geen afval! Zin om ook verspillingsvrij te dineren? Kom in de Verspillingsvrije Week genieten van een zero-waste hoofdgerecht!
In The Green House beschouwen we afval als grondstof of als brandstof voor de volgende stap. Voor onze gerechten werken we samen met leveranciers die producten leveren die anders zouden worden verspild. Denk aan producten waar geen vraag naar is zoals bijvangst vis, of producten die niet perfect genoeg zijn voor de reguliere verkoop.
Daarnaast gaan we zelf op zoek naar oplossingen om verspilling tegen te gaan. Deze oplossingen zoeken we in de bereidingswijzen van onze gerechten, zoals het koken van ‘kop tot staart’. Om dit transparant voor jou te maken, staat er bij elk gerecht op onze kaart aangegeven waaraan het gerecht voldoet. Op deze manier kun je in alle vrijheid een gerecht kiezen binnen het streven van ons restaurantconcept: een ultieme combinatie van bewustwording, circulariteit maar bovenal simpelweg genieten.
Van 1 t/m 7 september organiseert Samen Tegen Voedselverspilling de Verspillingsvrije Week in Nederland. In ons restaurant geven we in deze week nog éxtra aandacht aan het zero-waste uitgangspunt: geniet van een verspillingsvrij hoofdgerecht bereid door onze chefs voor slechts 17,50. Samen maken we een groot verschil en maken we Nederlands steeds meer #verspillingsvrij!
Kom je ook genieten van bewust én lekker eten tijdens de Verspillingsvrije Week? Reserveer alvast je plek in ons restaurant!