Zero waste, maximum taste

Bij The Green House houden we van leftovers en buitenbeentjes. Ook van koffiedrab en buitenpeentjes. We maken er bijvoorbeeld heerlijk brood en gezonde soepen van. Maar onze zero-waste-filosofie gaat verder dan alleen producten, want we verspillen ook liever geen horecatalent.

Lees verder

100% duurzame vis

Vandaag hebben we met milieuorganisatie Good Fish Foundation een handtekening gezet onder een World Oceans Deal. Daarmee beloven we alleen nog maar duurzame vis te serveren. Het duurzame visassortiment dat we samen met onze leverancier samenstelde, draagt de goedkeuring van Good Fish. Deze onafhankelijke milieuorganisatie is bekend van de VISwijzer, die ook op de steun van WWF Nederland kan rekenen.

Lees verder

Vacatures bij The Green House

Gasten waardevolle momenten bezorgen. Iedere dag weer. We zoeken op dit moment versterking voor ons gastvrije en enthousiaste team! Een mooie kans om onderdeel te zijn van een vernieuwend circulair horecaconcept in het hart van Utrecht. Durf jij deze uitdaging aan?

Lees verder

Begin jij de dag bij ons?

Goed nieuws! We zijn iedere werkdag geopend voor ontbijt. Onze deuren openen om 8:00 uur en vanaf dit tijdstip ben je welkom om met een goede start de dag te beginnen. 

Lees verder