Welkom terug op zaterdag

Vanaf 28 januari is ons restaurant ook weer op zaterdag geopend! Wij kunnen niet wachten om je dan weer te ontvangen én te laten genieten van alle smaakcombinaties die onze chefs hebben samengesteld. Om dit te vieren ontvang je van ons een aperitief én amuse van het huis tijdens je diner op zaterdag!Lees verder

Een betoverende Kerst met jouw collega’s

De feestdagen komen eraan! De mooiste outfits worden uit de kast getrokken, de lampjes worden opgehangen én natuurlijk wordt de kerstboom opgetuigd. Dit zijn toch wel de meest gezellige dagen van het jaar, die draaien om het samen zijn en van elkaars gezelschap genieten. Bij The Green House vinden wij verbinding heel belangrijk. Daarom bieden wij alle mogelijkheden om een volledig aangeklede kerstborrel en/of diner te organiseren met jouw collega’s. 

Lees verder

Najaar

Het najaar brengt een explosie aan smaken en kleuren met zich mee en die gebruiken onze chefs maar al te graag om een mooi nieuw menu mee te creëren. Een nieuw seizoen brengt ook nieuwe producten. Zo werken we nu met nieuwe producenten als Weerribben Zuivel en Remeker. En de beste manier om van al dat lekkers te genieten? Dat is samen.

Lees verder

8x Verspillingsvrij @ The Green House

Jaarlijks wordt er in grote mate voedsel verspild, zonde toch? In The Green House is het verminderen én tegengaan van voedselverspilling een belangrijk uitgangspunt. Ons streven is geen afval! Zin om ook verspillingsvrij te dineren? Kom in de Verspillingsvrije Week (12 t/m 16 september) genieten van een lunch, borrel of diner in ons restaurant! 

Lees verder