Paasbrunch

We slaan Pasen natuurlijk niet over! Op tweede paasdag is iedereen welkom om (Kipster) eieren te zoeken en te schilderen, jong én oud! We serveren die dag een speciale paasbrunch met onder andere vers brood, yoghurt en seizoensfruit, soep en egg benedict. Voor kleine lekkerbekjes zijn er warme wafels, croissantjes, fruitsalades en tosti’s. De verf staat klaar!

Lees verder

In april vieren wij ons vijfjarig jubileum!

The Green House opende vijf jaar geleden haar deuren en is sindsdien niet meer weg te denken uit Utrecht. Wij zijn daar natuurlijk hartstikke trots op en daarom vieren we ons jubileum de hele maand april samen met jullie!Lees verder

Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel

Van 6 tot en met 12 maart is de 6e editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. Onze koks werken normaal gesproken voor 80 procent met groenten en 20 procent vlees, vis of gevogelte. In deze week geniet je standaard van ons verrassingsmenu (diner) zonder vlees en zuivel! Zo maken we samen impact op mens, dier en milieu.

Lees verder

Van koffie tot oesterzwam

Wij koken graag met de seizoenen mee. Dit doen wij dus ook deze winter! Denk aan lekkere seizoensgroenten zoals aardperen, bietjes, pompoen, winterpeen, pastinaak of knolselderij. Ook zijn de koolsoorten volop aanwezig. Andere groenten die in de winter verkrijgbaar zijn: koolraap, paddenstoelen, prei, schorseneren, spruitjes, stoofpeertjes, uien en witlof.Lees verder