Spring is in the air: de nieuwe kaart is er

Het lenteseizoen is al even gestart en dat betekent dat het tijd is voor onze nieuwe kaart. De lente neemt weer heerlijke groente en fruit met zich mee en je raadt het al, de witte asperges en Hollandse aardbeien staan centraal! Onze chefs hebben de lekkerste ingrediënten omgetoverd tot nieuwe creaties die dit seizoen te vinden zijn op ons menu.Lees verder

Speciaal Menu van de Toekomst

We serveren in april een Menu van de Toekomst, zorgvuldig samengesteld door onze chef. Maak kennis met oude keukentechnieken zoals fermenteren en pekelen en toekomstige ingrediënten. Ontdek nieuwe smaken tijdens het driegangenmenu dat wordt vergezeld door een aperitief, koffie en/of thee met lekkers en optioneel een bijpassend wijnarrangement.

Lees verder

Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel

Van 3 tot en met 9 maart 2025 is de 8e editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. Onze koks werken normaal gesproken voor 80 procent met groenten en 20 procent vlees, vis of gevogelte. In deze week geniet je standaard van ons verrassingsmenu (diner) zonder vlees en zuivel! Zo maken we samen impact op mens, dier en milieu.

Lees verder

Van koffie tot oesterzwam

Wij koken graag met de seizoenen mee. Dit doen wij dus ook deze winter! Denk aan lekkere seizoensgroenten zoals aardperen, bietjes, pompoen, winterpeen, pastinaak of knolselderij. Ook zijn de koolsoorten volop aanwezig. Andere groenten die in de winter verkrijgbaar zijn: koolraap, paddenstoelen, prei, schorseneren, spruitjes, stoofpeertjes, uien en witlof.Lees verder