Van keten naar kring

Modern interieur van The Green House Restaurant met duurzame materialen en veel groen

Er loopt een rechte lijn tussen mensen die ons voedsel maken en mensen die het opeten: de voedselketen tussen producent en consument. In dat ketenproces gooien eigenlijk alle partijen goed voedsel weg. Daarom is een lijn misschien niet de beste vorm. Moeten we niet wat meer in kringetjes gaan denken?

Lees verder

Lekker lokaal

Chef-kok van The Green House Restaurant bereidt een vers gerecht met lokale ingrediënten

Bij The Green House zoeken we het graag dicht bij huis. Want waarom zou eten en drinken honderden kilometers moeten rijden of vliegen? Daar wordt het niet lekkerder van en vooral: daar wordt de wereld niet beter van. Alles wat in onze keuken komt, heeft minder dan 50 kilometer gereisd. Dat is ons uitgangspunt.

Lees verder

Passie voor de lokale keuken

Assortiment van duurzame gerechten geserveerd in The Green House Restaurant

The Green House lanceert een speciale zomercampagne die draait om onze geweldige lokale leveranciers. Onder de naam “Passie voor de lokale keuken” zetten we onze toeleveranciers extra in het zonnetje en laten we zien hoe belangrijk zij zijn voor ons duurzame en circulaire restaurant in hartje Utrecht.

Lees verder

Vier het weekend met een duurzame brunch

duurzame brunch

Welkom bij The Green House, dé plek in Utrecht waar duurzaamheid en heerlijk eten hand in hand gaan. Ben je op zoek naar een unieke duurzame brunchervaring in het hart van Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees verder