Circulariteit is booming. Maar wat is het?

Circulariteit is bezig aan een opmars. Je leest er steeds vaker over in de media. Toch krijgen wij er nog veel vragen over. Wat houdt een circulaire economie nu eigenlijk in? Wat is ervoor nodig? Is het een hype of blijft het? En welke circulaire ambities hebben we met The Green House? Lees verder

Een circulaire inrichting: Hoe doe je dat?

De inrichting van The Green House sluit naadloos aan bij de circulaire filosofie van het paviljoen. Dat betekent veel hergebruik van materialen, duurzame materialen en een tweede leven voor het meubilair. Bovendien hebben de drie vergaderzalen elk een uniek thema waarin een eigen invulling wordt gegeven aan circulariteit.Lees verder

Het menu: van bijvangst tot Utrechts graan

Straks kun je in The Green House de hele dag en avond genieten van smaakvolle gerechten. Voor de menukaart werken we met de beste en bij voorkeur lokale ingrediënten. Het resultaat is een gevarieerde kaart met de lekkerste gerechten. Lees wat je straks van onze kaart kunt verwachten.Lees verder

Urban farming: van zaadje tot oogst

Wat zijn de voordelen van urban farming en hoe worden de groenten en kruiden straks in The Green House gekweekt? Een gesprek met Philip van Traa, die als ondernemer en medeoprichter van hrbs. verantwoordelijk is voor de realisatie van de urban farm in The Green House.Lees verder