Kerstdiner 2024 bij The Green house in Utrecht

Kerstdiner 4-gangen aan tafel in Utrecht The green house

Vier Tweede Kerstdag met ons overheerlijke 3-gangen kerstdiner bij The Green House in Utrecht! 

Kerst komt steeds dichterbij. Voor je het weet, is het tijd voor spelletjes met de familie, het uitpakken van cadeautjes en – niet te vergeten – een heerlijk kerstdiner! Maak Kerst dit jaar extra bijzonder en geniet Tweede Kerstdag (26 december 2024) van ons 3-gangen kerstmenu.  

Geniet van lokale en seizoensgebonden gerechten: 

We verwennen je met lekkere amuses en prosecco bij ontvangst. Daarna geniet je van een lokale groenteterrine met rode kool, frisée salade en krokant van Fries suikerbrood, 
Dan is het tijd voor het hoofdgerecht: een feest van zes verschillende gerechten die je samen deelt. Geniet samen van cassolette van diverse peensoorten  met mirepoix en een gnocchi van aardpeer met ingelegde knolselder en een jus van knolselder. Word verrast door risotto van Alkmaars gort met paddenstoelen en geroosterde spruitjes, een dry aged biet met een jus van peen, een grietfilet met beurre blanc en een heerlijke hertenstoof met een schuim van gerookte biet.  
Zorg ervoor dat je een plekje bewaart voor het dessert. Dan kun je de avond afsluiten in stijl met een Viennetta.  

Sluit aan bij het kerstdiner! 

Krijg je hier ook honger van? Maak dan een reservering via onze website of bel ons op +31 (0)6 2213 1447. We zorgen dat de prosecco koud staat en de kerstsfeer warm! 
Tot dan!  

Liever een zakelijk kerstdiner of een borrel voor het hele bedrijf?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijk diner of een kerstborrel? Alles is mogelijk! Neem contact op met Hanneke.Brouwer@Albron.nl

Boterham met sociale impact

The_Green_House_boterham_duurzame_lUnch

Goed eten gaat samen met goed doen. Dit sluit aan bij onze visie als circulair restaurant.

Vanaf nu kun je bij ons een sociaal broodje bestellen: de ‘LunchMaatje boterham’. Met de aankoop van deze boterham maak je direct impact: één schoolkind in Utrecht luncht met je mee!

Lees verder

Van keten naar kring

Er loopt een rechte lijn tussen mensen die ons voedsel maken en mensen die het opeten: de voedselketen tussen producent en consument. In dat ketenproces gooien eigenlijk alle partijen goed voedsel weg. Daarom is een lijn misschien niet de beste vorm. Moeten we niet wat meer in kringetjes gaan denken?

Lees verder

Lekker lokaal

blog_the+green_house_Utrecht_duurzaam_lokaal

Bij The Green House zoeken we het graag dicht bij huis. Want waarom zou eten en drinken honderden kilometers moeten rijden of vliegen? Daar wordt het niet lekkerder van en vooral: daar wordt de wereld niet beter van. Alles wat in onze keuken komt, heeft minder dan 50 kilometer gereisd. Dat is ons uitgangspunt.

Lees verder