Vier het voorjaar met onze nieuwe menukaart!

Shakshuka met lente seizoensgroenten

De lente staat voor de deur! Dat vieren we graag met onze nieuwe menukaart, vol met heerlijke seizoensgerechten.

De lente staat voor de deur, en dat vieren we bij The Green House met een frisse, nieuwe menukaart vol heerlijke seizoensgerechten! Wist je dat één van de seizoensgroenten van maart en april spinazie is? In mei is er ook een ruime keuze aan seizoensgroenten zoals bijvoorbeeld venkel, paprika’s en witlof! Wij koken graag met producten uit ieder seizoen, waarom? Seizoensproducten zijn niet alleen smaakvol, maar ook duurzamer en vaak voordeliger – goed voor jou én voor de planeet.

Lees verder

Boterham met sociale impact

Boterham met sociale impact

Goed eten gaat samen met goed doen. Dit sluit aan bij onze visie als circulair restaurant. Vanaf nu kun je bij ons een boterham met sociale impact bestellen: de ‘LunchMaatje boterham’. Met de aankoop van deze boterham maak je direct impact: één schoolkind in Utrecht luncht met je mee!

Lees verder