Dutch Cuisine
Onze gerechten bereiden wij vanuit de filosofie van Dutch Cuisine. Sinds kort mag The Green House zich ook Dutch Cuisine-restaurant noemen. Dit betekent dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan om de Nederlandse keuken en eetcultuur te promoten!
Een mooi streven! Want de Nederlandse eetcultuur verdient wat ons betreft een herwaardering. Deze rijke keuken, die zich van oudsher kenmerkt door zijn gezonde, creatieve en duurzame gerechten past helemaal bij The Green House.
Daarom staan er gerechten op de menukaart die voldoen aan de principes van Dutch Cuisine. Een (h)eerlijk gerecht dat vooral bestaat uit lokale seizoensgroenten. Waarbij gekookt wordt zonder enige kunstmatige toevoeging, met zo min mogelijk dierlijke producten en volgens de beginselen van ‘kop tot staart’ en ‘no waste’. Goed dus voor mens, dier en milieu. En vooral heel erg smakelijk!
Gasten maken een keuze uit het menu en kiezen naast smaakvoorkeur en prijs, ook aan de hand van circulaire criteria: CO2, vitaliteit en lokaliteit. Deze criteria staan op het menu vermeld per gerecht. De keuze van onze gast maakt uiteindelijk het verschil!