Biodiversiteit op je bord

Chef kok met verse kruiden uit groentekas en kruidenkas in het restaurant

2025, extra duurzaam! The Green House neemt deel aan het initiatief ‘Biodiversiteit op je bord’

Het verlies van biodiversiteit is een wereldwijd probleem, dat ook Nederland treft. Dit kunnen we verbeteren door bewust om te gaan met leefgebieden van dieren en de manier waarop gewassen worden verbouwd.

Wij zetten ons in voor het behoud en het herstel van biodiversiteit, samen met vele boeren en leveranciers. Wij kiezen bewust voor producenten die positief bijdragen aan het behoud of herstel van biodiversiteit. Met deze (lokale) producten en ingrediënten maken wij vervolgens heerlijke gerechten.

Door mee te doen aan dit initiatief hopen wij een mooie bijdrage te leveren aan een beter voedselsysteem.

Meer over ons duurzame restaurant

Restaurant The Green House in Utrecht is een duurzaam restaurant waar onze chefs de lekkerste gerechten bereiden met de puurste ingrediënten. De ingrediënten zijn afkomstig uit de regio Utrecht en van onze eigen Urban Farm. Verser en duurzamer kan niet! In ons gezellige restaurant geniet je de hele dag door van lekker eten en drinken in een gastvrije, comfortabele en groene omgeving.

Wist je dat wij samenwerken met The Colour Kitchen dat zich inzet tegen de verspilling van talent. Dit doen ze door onbenut talent een nieuwe kans te geven. Bij The Green House geloven wij in deze boodschap en streven ernaar dat een deel van ons team bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer weten?

Blijf op de hoogte van onze acties, ontwikkelen en verhalen:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ons Privacy Statement is van toepassing als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Lees er hier meer over.

The Green House is onderdeel van Albron Nederland B.V.